English   |   Italiano   |   Hrvatski  
  Početna  |   Smještaj  |   O nama  

Izjava o privatnosti

 

Ova izjava o privatnosti opisuje način prikupljanja i korištenja vaših podataka prilikom registracije ili korištenja usluga koje nudimo online. Imajte na umu da je ovo pravilo samo za web stranice med-irishcentre.com i ne primjenjuje se na drugim web stranicama treće strane koje su povezane s našom web stranicom. Naša web-lokacija može sadržavati poveznice s drugim web-lokacijama i nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje odlučite podijeliti s istim web-lokacijama.

Privatnost i sigurnost naših kupaca izuzetno su važni za nas. Ne pohranjujemo vaše financijske podatke kao što su brojevi kreditnih ili debitnih kartica..

Korištenjem ove stranice prihvaćate uvjete o privatnosti med-irishcentre.com. Ukoliko se ne slažete s ovim pravilima, molimo vas ne koristite i ne registrirajte se na našoj web stranici. Uz diskreciju, zadržavamo pravo, u bilo kojem trenutku promijeniti, izmijeniti, dodati ili ukloniti dio navedene izjave o privatnosti. Provjerite ovu stranicu povremeno zbog mogućih promjena. Vaše daljnje korištenje stranice med-irishcentre.com nakon objavljivanja izmjena ovih uvjeta znači da prihvaćate te izmjene.

Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pratili sadržaj košarice za kupnju nakon što odaberete stavku, te kako bismo procijenili naš web promet i poboljšali web usluge.

Također koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili da posjetite više stranica na med-irishcentre.com bez potrebe za prijavom na svakoj od tih stranica. Ne upotrebljavamo kolačiće za identifikaciju ili praćenje vaših osobnih podataka. Naši kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke o vama. Izmjenom postavki preglednika možete odabrati prihvaćanje svih kolačića, te ćete pravodobno biti obaviješteni o prihvaćanju ili odbijanju svih kolačića.

Naš proces registracije članstva zahtijeva da nam pružite osnovne podatke za kontakt kao što su vaše ime, e-pošta, adresa itd. Nikada nećemo prodavati niti na drugi način podijeliti te informacije s bilo kojom drugom osobom ili organizacijom. Vaši podaci za kontakt, kao što su vaše ime i adresa, mogu se dijeliti s pružateljima internetskih usluga treće strane kako bi im pomogli da potvrde samo broj svoje kreditne kartice. U tom slučaju pročitajte uvjete i odredbe na njihovim web stranicama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom izjavom o privatnosti, našim mrežnim postupcima ili ako smatrate da ova web stranica ne poštuje navedena pravila, možete nas kontaktirati ovdje.

 
Rezerviraj
Dolazak: 
 
Odlazak: 
 
 
 
Specijalna ponuda

Zajamčena cijena prijevoza iz zračne luke do/od nas

Posebni popusti na odabrane datume

Line

Dvomjesečni letak

Dvomjesečne novosti iz Međugorja, zanimljive priče, nadolazeće događaje i informacije o hodočašću

Line

Dvomjesečno izvlačenje nagrada

Dvomjesečno izvlačenje nagrada za osvajanje jednog tjedna uključuje paket izleta u Međugorje za jednu osobu

 
 
  Izjava o privatnostiSigurnostUvjeti korištenjaPolitika otkazivanja i povrata
SSL Certificate

Međugorje Imovina d.o.o Čitluk •  Franje Tuđmana 29 •  88266 Međugorje •  ID: 422755579006 •  PDV: 22755579006 •  Telefon: +38736651518 •  Fax: +38736651580