English   |   Italiano   |   Hrvatski  
  Početna  |   Smještaj  |   O nama  

Uvjeti korištenja

 

Sve cijene na med-irishcentre.com prikazane su uglavnom u eurima (EUR, €), ali prije plaćanja putem UniCredit Bank dd Bosna i Hercegovina ePay sustav će vas obavijestiti da će plaćanje biti izvrseno u konvertibilnoj marki Bosne i Hercegovine (KM, KM).

Kada napravite rezervciju na med-irishcentre.com stranici, poslat ćemo vam e-mail s potvrdom primitka vašeg zahtjeva i s pojedinostima Vaše rezervacije.

med-irishcentre.com zadržava pravo odbiti usluge, raskinuti račune i / ili otkazati transakcije po vlastitom nahođenju, ako med-irishcentre.com smatra da ponašanje kupca krši bilo koje navedeno pravilo od med-irishcentre.com uvjeta i odredbi, ili je štetno za interese med-irishcentre.com. To ne utječe na vaša zakonska prava kao prava kupca.

Određene poveznice na ovoj web stranici dovest će do web stranica koje nisu u nadlžznosti med-irishcentre.com. One se pružaju samo kao olakšica i ne predstavljaju nikakvo odobrenje za proizvode ili usluge treće strane. med-irishcentre.com ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koju je uzrokovana pregledom tim web stranica.

Autorsko pravo

Izgled, sadržaj, dizajn, grafika, tekst, multimedija, materijalni i drugi sadržaj med-irishcentre.com vlasništvo je med-irishcentre.com ili je licenciran za med-irishcentre.com i zaštićen je svim primjenjivim nacionalnim i međunarodni je trgovački znak, servisni znak, autorsko pravo i druga prava intelektualnog vlasništva, pravila, propisi, ugovori i konvencije. Informacije, logotipi, naslovi i internetske veze kojima se pristupa, dobivaju, preuzimaju ili kopiraju putem med-irishcentre.com usluga pripadaju dobavljačima takvih informacija, a internetske veze podliježu svim primjenjivim zakonima, pravilima, propisima i ugovorima o intelektualnom vlasništvu.

Razumijete i slažete se da kopiranje ili distribucija u bilo kojem obliku i bez izričitog pismenog pristanka vlasnika, može predstavljati povredu jednog ili više zakona, konvencija, pravila, propisa ili ugovora o intelektualnom vlasništvu.

med-irishcentre.com ne predstavlja ili jamči da je materijal koji se nalazi na ovim stranicama potpuno točan ili ažuriran, a med-irishcentre.com ne bi smio biti odgovoran za takav materijal ili za bilo kakvu upotrebu takvih informacija od strane bilo koje osobe. Sve informacije o dostupnosti podložne su razinama zaliha izdavača.

Ova web stranica nije usmjerena prema nikome u bilo kojoj nadležnosti, bez obzira je li objavljivanje ili dostupnost web stranice, promocije ili ponude zabranjeno, a osobe kojima se takve zabrane primjenjuju ne smiju koristiti web stranicu.

Ovi se uvjeti propisani sukladno zakonu Bosne i Hercegovine sa sudom u Čitluku, koji ima isključivu nadležnost.

 
Rezerviraj
Dolazak: 
 
Odlazak: 
 
 
 
Specijalna ponuda

Zajamčena cijena prijevoza iz zračne luke do/od nas

Posebni popusti na odabrane datume

Line

Dvomjesečni letak

Dvomjesečne novosti iz Međugorja, zanimljive priče, nadolazeće događaje i informacije o hodočašću

Line

Dvomjesečno izvlačenje nagrada

Dvomjesečno izvlačenje nagrada za osvajanje jednog tjedna uključuje paket izleta u Međugorje za jednu osobu

 
 
  Izjava o privatnostiSigurnostUvjeti korištenjaPolitika otkazivanja i povrata
SSL Certificate

Međugorje Imovina d.o.o Čitluk •  Franje Tuđmana 29 •  88266 Međugorje •  ID: 422755579006 •  PDV: 22755579006 •  Telefon: +38736651518 •  Fax: +38736651580